Erotiske Julegleder - Adventskalender 2023

-67% Erotiske Julegleder - Adventskalender 2023
Produktinformasjon
Vi er stolte av å kunne lansere vår aller første norskproduserte adventskalender «Erotiske julegleder» for alle som vil nyte førjulstiden! Kalenderen består av nøye utvalgte produkter med høy kvalitet. «Erotiske julegleder» passer for alle voksne uavhengig av legning og kjønn, om du er singel eller er i parforhold. Adventskalenderen fra Erotikk1 vil gi deg en førjulstid fylt med nytelser, lekenhet og fantasier!Gjør julen ekstra spennende i år med vår eksklusive erotiske adventskalender. Denne kalenderen lar dere virkelig utforske deres seksualitet og er spesielt laget for de som ønsker å feire høytiden med en dose lidenskap, spenning og intimitet. Kalenderen er nøye satt sammen av våre produkteksperter og du vil derfor finne et mangfold av forskjellige spennende leketøy, pirrende tilbehør og nyttige hjelpemidler for optimal nytelse. Du får blant annet leketøy du ikke finner i andre erotiske kalendere! Hver dag i desember vil du og din partner bli overrasket med en ny og spennende gave som vil tenne flammen mellom dere.


I denne pirrende kalenderen får du

  • 16 erotiske leketøy
  • 5 pirrende tilbehør
  • 3 frekke bondageleker


Denne erotiske adventskalenderen er den perfekte måten å vise din kjærlighet og begjær for din partner i løpet av juletiden. Den vil hjelpe dere med å skape intime øyeblikk og skape minner som varer livet ut. Gi dere selv gaven av lidenskap i år, og gjør julen uforglemmelig med Erotiske Julegleder - årets deiligste adventskalender!

Bestill din Erotiske Julegleder Adventskalender i dag og forbered deg på en julefeiring som vil ta forholdet deres til nye høyder!


Nysgjerrig? Det siste bildet gir deg et hint på hva som kan befinne seg i kalenderen!
OBS! Ikke les mer hvis du ikke vil ha spoiler!


En smakebit på innholdet:

Erotisk Midnatt

Erotisk Midnatt er en liten trykkbølgestimulator som gir deg deilige trykkbølger, perfekt for deg som blir overfølsom av vanlige vibrasjoner etter oppnådd orgasme eller deg som ønsker en dypere stimulering enn det vibrasjoner kan tilby. Erotisk Midnatt stimulerer klitoris ved hjelp av trykkbølger uten direkte berøring. Midnatt har en mindre hette enn andre trykkbølgestimulatorer og derfor kan den oppleves mer intens enn andre trykkbølgestimulatorer! Erotisk Midnatt er et fullverdig produkt med flere forskjellige intensiteter, alt fra pirrende til heftige trykkbølger som kan sammenlignes med andre merkers kraftigste modeller.

Er du bekymret for at ditt leketøy skal lage mye lyd? Erotisk Midnatt er vår absolutt mest stillegående trykkbølgestimulator.


Erotisk Massasjestav

Ønsker du å utforske nye høyder av sensuelle opplevelser? Erotisk Massasjestav er det ultimate verktøyet for en pirrende førjulstid.

Massasjestaven gir dype, intense vibrasjoner som er perfekte til å stimulere kroppens erogene soner. Bruk den til å lindre ømme muskler eller la den vandre over hverandres kropper og oppdag nye punkter dere ikke viste hadde!


Erotisk Masturbator
Oppdag et nytt nivå av intimitet med denne pirrende masturbatoren. Tre den ned over skaftet og oppdag en pirrende kanal med en deilig tekstur.
Denne gjennomsiktige masturbatoren lar deg se handlingen i sanntid - gi kontrollen videre og la din partner bestemme hvordan den skal brukes!

Spesifikasjoner
  • Størrelse: 45 cm x 28,7 x 5,7 cm

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!

Verifisering
Huk av i boksen

Erotiske Julegleder - Adventskalender 2023

  • Visninger: 1109
  • Varenummer: ERO038
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 6 006,-
  • 1 995,-
  • Eks. Moms: 1 596,-

Nøkkelord: adventskalender, adventskalender, jul, kalender, satisfyer, julekalender erotisk, 2022