MOTÖRHEAD – Ace of Spades, Stor Bulletvibrator, 7 Funksjoner

Utsolgt MOTÖRHEAD – Ace of Spades, Stor Bulletvibrator, 7 Funksjoner

«One of the songs on our debut album was called 'Vibrator' so we had to have our own one day, right?» - Lemmy Kilminster

Motörhead er et av verdens største rockeband. De har sluppet 21 album og et utall singler, hvorav deres to største hits er «ace of spades» og «overkill» som de to vibratorene i serien er oppkalt etter.

The Official pleasure collection kommer med to bulletvibratorer og to klassisk torpedoformede kraftvibratorer dekorert med bandets ikoniske logo og branding, og de leverer kraften du forventer fra et slikt produkt.

Denne vibratoren gir nytelse hardt og raskt som den turboladede torpedoen den ser ut som, den kanaliserer de vibrerende rytmene direkte der de skal komme, og får deg til å riste av nytelse som Lemmy selv har harvet over deg i sine glansdager.

Vanntett for de ekstra våte stundene, og med sine 3 hastigheter og 7 rytmer forsterkes enhver følelse av dette virkelig grensesprengende leketøyet.
Kjør solo, eller i en duett og for å virkelig skru opp til 11 kan du ha på litt vannbasert glid for den ultimate nytelsen.

Lengde: 18.5 cm
Omkrets: 10 cm
Materiale: ABS

 

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!

Verifisering
Huk av i boksen

MOTÖRHEAD – Ace of Spades, Stor Bulletvibrator, 7 Funksjoner

  • Visninger: 1673
  • Merke: Lovehoney
  • Varenummer: E26143
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • 425,-
  • Eks. Moms: 340,-

Nøkkelord: band, rock, vanntett, motorhead, vibrator, spades, ace